Sonax Profiline voor een betere uitstraling

Bij Sonax kun je genieten van twee detailing lijnen; de Sonax doe het zelf-producten, waarbij de producten zo zijn gemaakt dat ook mensen met minder ervaring ervan kunnen profiteren, en dan heb je Sonax Profiline productlijn. Bij Sonax Profiline ligt de focus vooral bij professionele detailers die op zoek zijn naar veeleisende producten voor een aantrekkelijke prijs. Gelukkig geeft Custom Car Care daar volhardende hulp bij.

Het ontstaan van Sonax Profiline en hoe het nu gaat

Sonax bestond eigenlijk al vanaf 1903, toen Franz Hoffmann – de overgrootvader van de huidige eigenaar – een prettige mineraal had gemaakt die werd gebruikt als een huishoudelijk poetsmiddel. Rond de jaren dertig begon hij met het fabriceren van zilverpoets, genaamd Sona. En pas in 1950, met de opkomst van personenauto’s, werd er bij de zilverpoets wax bijgevoegd; zo begonnen de echte detailing handelingen. Omdat er steeds meer auto’s werden gekocht en de behoefte voor autoverzorgingsproducten groeide, groeide hun succes ook.  Sinds die tijd is Sonax in meer dan 120 landen beschikbaar. Ze hebben goede banden opgebouwd met veel professionele detailers en fanatieke autoliefhebbers, waardoor er een groot publiek is ontstaan voor hun producten. Vooral de polijstpasta, gezien als revolutionair en dus erg populair, hoort volgens velen bij de top. Door de hoge kwaliteit ervan heeft Sonax zich als een sterke partij kunnen opstellen

De voordelen

Een van de grootste voordelen van Sonax is dat de producten worden ontwikkeld, geproduceerd en ingepakt volgens de hoogste eisen. Bij Sonax zijn ze constant bezig met het nog beter maken van de producten. Dus naast het leveren van de beste resultaten richten ze zich vooral op gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Nog een voordeel is dat er dankzij de grootverpakkingen veel autowasstraten, poetsbedrijven en garages gebruik maken van Sonax Profiline. De kans is dus groot dat je eigenlijk al ervan hebt gehoord, waardoor je zekerder bent van je zaak.

Sonax Profiline bij Custom Car Care

Bij Custom Car Care zijn ze voorstander van het verzorgen en verwennen van auto’s, niet van normaal en alledaags. Ze streven graag naar perfectie. Dit is waarom er bij hen een breed assortiment van Sonax Profiline is. Van polijstpads en pH-neutrale shampoo naar bandenspray, voor elke detailer is er wel iets aan boord. Maar dat geldt niet alleen voor de producten zelf. Als het gaat om inhoud en is er ook keuze zat. Daarnaast heb je het geluk – als je een vaste klant bent bij Custom Car Care – dat de korting op het product groter is geworden. Dit kan komen door de loyaliteit punten. Hiermee wordt het shoppen een stuk gemakkelijker.